Sportal.bg

Конкурс на PUMA

Официални правила на конкурса

Раздел 1. Организатор на конкурса и официални правила на рекламната кампания
Конкурсът на PUMA ("Конкурсът") се организира и провежда от ПУМА БЪЛГАРИЯ („Възложител на конкурса”) и агенция Публисис АД ("Организатор на конкурса").

Официалните Правила са изготвени и ще бъдат публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон.

Раздел 2. Територия на конкурса
Конкурсът се организира и провежда на територията на Република България.

Раздел 3. Продължителност на конкурса
Конкурсът стартира на 1 февруари 2010 г. и ще продължи до 8 февруари 2010 г. Всички награди трябва да бъдат предоставени на печелившите най-късно до един месец след края на конкурса.

4. Механизъм на конкурса

Всеки участник (мъж), който даде предложение за най-оригинално извинение защо на 14 февруари ще гледа футбол, вместо да прекара цял ден с приятелката/съпругата си или участник (жена), която представи своето оригинално виждане защо няма нищо против приятелят/съпругът й да гледа мач на 14 февруари, участва в конкурса. Участниците могат да дадат своите предложения като се регистрират на puma.sportal.bg или като попълнят талон за участие на щанда на ПУМА, който ще бъде разположен на централни публични места в София по време на конкурса.

5. Наградите ще бъдат раздавани на следния принцип:

5.1. Четиринайсетте най-оригинални предложения ще бъдат определени от жури в състав: Сава Бобчев, Михаил Мадански, Павел Колев, Йордан Господинов, Ралица Колева, Христо Георгиев, Борис Маринов, Иван Иванов, Едуард Папазян, Йордан Кроснаков, Веселин Вълчев, Йордан Георгиев.

5.2. Всички награди ще бъдат доставени от Организатора на посочения от печелившите адрес за кореспонденция, освен ако спечелилият и организаторът не се договорят друго.

5.3. Организаторът на конкурса ще се свърже с всички печеливши участници чрез подадените при регистрацията данни от участниците. Имената ще бъдат оповестени и на сайта на конкурса.

В случай че спечелилият не може да бъде открит на посочените от него данни и не се свърже с организатора по e-mail или телефон, за да потърси наградата си в срок до един месец след обявяване на печелившите т.е. до 14 март 2010г., организаторът на конкурса не носи отговорност за съхраняването на спечелената награда. Организаторът на конкурса не носи отговорност, ако наградата не бъде получена поради подадени от печелившия неточни или непълни имена, адрес, телефон за връзка.

Раздел 6. Описание на наградите
Наградите на промоцията включват 4 големи награди – СПА уикенди TODOROFF EXCLUSIVE за двама, включващи:

 • Нощувка за двама в двойна стая;
 • Закуска;
 • Вечеря за двама - три степенно меню;
 • SPA процедура: Вана Барик за двама
 • Изкуството на винотерапията в TODOROFF Wine and SPA:
  • Биосауна, римска баня и тепидариум;
  • Два броя ваучери, всеки на стойност 20.00лв. за TODOROFF Wine and SPA – / валидни при ползване на процедура от 60мин/;
  • Tea time;

Десет допълнителни награди - 2 покани за двама за ВИП ложата за мач на Българския национален отбор по футбол в София и 8 спортни чанти PUMA.

Раздел 7. Печеливши участия
Наградите ще се присъждат на участници, които са се регистрирали за участие на сайта puma.sportal.bg или са попълнили талон за участие и които са избрани за победители от журито. На печелившите ще бъде съобщавано лично от Организатора на конкурса.

Раздел 8. Отговорност
Организаторът на конкурса не носи отговорност за технически проблеми при използването на сайта, както и за некоректни данни, предоставени от участниците.
Организаторът не носи отговорност за спорове, възникнали във връзка с настоящата промоция.

Раздел 9. Критерии за участие в промоцията
За валидно участие се счита всяко подадено предложение след регистрация за участие на интернет сайта puma.sportal.bg или попълнен талон на щанда на PUMA в периода 1 февруари 2010 – 8 февруари 2010 г.

В промоцията имат право да участват всички физически лица, с изключение на служителите на Публисис АД, ПУМА БЪЛГАРИЯ и всички нейни филиали, както и членове на техните семейства.

Раздел 10. Защита на личните данни
При получаване на награда имената и снимката на спечелил в настоящия конкурс участник, биха могли да станат публични и да бъдат използвани в официалния сайт на конкурса, аудио, печатни, информационни или видео материали от Организатора, като за това не се дължи заплащане от Организатора, нито от Възложителя на промоцията.

Раздел 11. Официални правила
Информация за конкурса може да бъде получена на официалния интернет сайт на конкурса puma.sportal.bg.

Организаторът на конкурса си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване. Пълният текст на Официалните правила може да бъде намерен на puma.sportal.bg.