Sportal.bg
Нашият конкурс приключи! Но имаме победители, които спечелиха невероятни награди. Вижте дали ще разпознаете в тяхно лице някой от Вас.

8 чанти Puma спечелиха:

1. Александър Кавалджиев

Уважаема г-це Ганчева, моля да бъда извинен за отсъствието си на 14.02.2010 поради причини от Висшата Лига. С обич: Алекс

2. Борислав Йовев

Слънце, честна дума! ..Спуках гума, после ме подгони ПУМА и сега съм на футболна трибуна. Съжалявам за стечението на обстоятелствата, но това са доказателствата.

3. Людмил Белев

Скъпа, знаеш, че по принцип не гледам мачове, но този мач е важен! От него зависи нашия брак.

4. Иван Адамов

Скъпа, усмивката ти е по-хубава от тази на Роналдинио, но той си слага топката на гърдите, има по дълги крака от Бербатов и за него пишат в Англия.

5. Виолета Георгиева

Супер, Бебчо, значи ще прекарам час и половина в банята, във ваната, самааа…., с много пяна…, с аромат на канела…или много свещи…и чаша вино! Полувремето колко беше?...15 мин…?

6. Габриел Желев

Мила моя Симона, обичам те, и ще те обичам до края на живота си. Обичам и футбола, но него ще го обичам дори и след като умра.

7. Борислав Георгиев

Най-завладяващата атмосфера на стадиона + най-зашеметяващото отиграване на топката + най-прецизния пас + най-атрактивния гол < ТИ,слънчице,с твоите прелестни сини очи,мила усмивка и нежна целувка... Мило,за да се гордееш с мен,ще се опитам да реша това трудно неравенство в подходящата за моя мозък футболна среда.Обичам те!

8. Антон Делев

Берабтов каза, че ако не ме види на трибуните, цял мач няма да се затича.

4 СПА Уикенда за двама:

1. Любомир Цветанов

Скъпа моя, обичам те! Така, както обичам Арсенал и Лацио! Липсваш ми както "А" група през зимната пауза! Желая те така силно, както Арсенал желаят Шампионската лига и както Гонзо желае да бие дузпа на Бате Борисов! Опияняваш ме така, както българска водка Юсеф Рабех и ирландско уиски Пол Гаскойн! Ти си по-страстна и от Вили Вуцов по време на мач! Без теб живот няма, както няма и Пловдив без Ботев! Когато си до мен, краката ми се разтреперват като на Ники Михайлов срещу Вердер! По-красива си от Бекъм и Роналдо и по-нежна от Алън Смит и Гути! Не мога без теб, както Иван Иванов без Иван Караджов! Обичам те - няма спор, но обичам и приятелите си, които ме чакат пред телевизора, обичам и студената си бира, обичам и футбола! Затова днес на 14 февруари ще съм с другата моя любов - футбола, а с теб ще бъда цял живот! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

2. Асен Бакалов

Имам подарък за теб. Затвори очи и брой до 5400 (90 минути).

3. Петко Кънев

Мила, мислех си вече само аз да готвя и чистя вкъщи, защо не, нали? Смятам също да гледам близнаците, докато ти си на кафе с приятелка, да им сменям памперсите, да им бърша сополите, да ги храня сам и двамата, нищо че толкова много цапат, когато започнат да реват и двамата с пълно гърло, можеш да излизаш от стаята - аз ще се оправям, ще ги водя сам на консултация при педиатърката, а ти през това време да си пиеш биричката с изпържени от мен картофки. За къпането е ясно, че сам ще ги къпя, ти ще си гледаш сериала...Не, не се шегувам, напълно сериозен съм, но моля те само за 14-ти да ме извиниш, че няма да мога да съм с теб - ще гледаме един много важен мач, наистина изключително важен... Обичам те!!!

4. Ангел Иванов

Мило момиче, любов моя... Тъй изстрадана като гол в последната минута, тъй желана като завръщане след тежка контузия, тъй непредвидима като „организирания хаос” на Пеневата чета, сладка като победа с „половин” гол в дербито, нежна като защитата на „белия балет”, страстна като обрат с човек по-малко... и още, и още... Мога така поне още деветдесет минути, а защо не и сто и двайсет с продълженията... Обръщам се към теб така, както се обръщам към Провидението, когато резултатът е неблагоприятен, и те моля да ме разбереш, както южноафрикански репортер разбира английския на Стоичков. Четиринайсети февруари наближава. С теб чакаме този ден вече цял сезон. Но ето, че в решителната вечер, аз тихо ще приседна на канапето и ще вперя поглед в поредното футболно зрелище. Знам, ти ще се поразсърдиш, ще кажеш, че отново съм те оставил извън групата, че арбитражът наближава... Но моля те чуй това: Ти и футболът сте едно цяло за мен. Нещо повече, ти си неделима част от футболния спектакъл, сякаш Играта диша и се сбъдва с твоите маниери и чаровни навици, сякаш е стаила в лоното си твоята харизма... Знаеш ли, винаги съм усещал сюблимния момент на радост след победен гол като споделените мигове на разтърсващо удоволствие сред постелята и чаршафите от сатен. Мощните освиркания от трибуните пък ми напомнят чувството, когато майка ти идва на гости. Тактическите постройки за мен са като отчаяните опити да ти угодя с покупки по схемата „4-4-2” (четири блузки, два чифта обувки и две колиета). Наказателният удар за противника завръща в съзнанието ми опасността преди години „да ми биеш дузпата”, когато се скарахме все едно сме Венци Стефанов и Наско Сираков... Знам, че ще ме разбереш. Докато аз гледам мача, ти периодично и всеотдайно ще подновяваш салата ми с прясно нарязани под формата на сърчица краставици и домати. Питието в чашата ми няма да свършва до последния съдийски сигнал. A после ще се сгушиш любовно в мен и заедно ще изгледаме отзивите от мача... Не искам да ме сменяш за нищо на света, дори и да съм назад с игровата подготовка. Искам цял живот да те пазя персонално. В един прекрасен ден ще поискам ръката ти, така както ирландците поискаха ръката на Тиери Анри.

2 ВИП покани за мач на Българския Национален Отбор по футбол:

1. Райна Цекова

Скъпи, няма да ти бия дузпа за това, че телевизора си пуснал. Твойто вечно кръгло изкушение няма да броя за прегрешение. Чакам приказна фиеста в продължението на мача да изкупиш с нападение моето компромисно търпение. Без разхождане по тъча, иначе червен жартиер ще връча.

2. Десислава Вълева

Не си извинен! Обичам те

Видеоматериали с печелившите: